Please check Upwork-Odesk and elance test with answer which is the Recent upwork magento testpapers
Please check Upwork-Odesk and elance test with answer.

Please check Upwork-Odesk and elance test with answer which is the Recent upwork magento testpapers which was done in Nov/2015. If you have any answer of these Recent odesk magento testpapers you can please post in the answer in this post so that other can get benefit on this.All multiple question with answer of recent Upwork(oDesk) as well for elance test.

1) Assuming a left column is going to be added, which of the following are possible values of the block type in the code below?

Ans: d

2) Assuming that a column needs to be added under Catalog >> Manage Products in Magento, which file will need to be edited?

Ans: b

3) Assuming that product images need to be imported from a product import file, which folder should the images be uploaded to, before running the import profile routine?

Ans: b

4) Assuming that trees must have categories as parents and products as children, and that there are no sub-categories under main categories, which of the following code samples will get the full catalog tree?

Ans: b

5) An observer in Magento is defined as a:

Ans: b

6) Assuming the following choices are to be added to a custom theme layout’s local.xml file; which of the following will move the “related products” box in the “product details page” to the bottom center column?

Ans: a

7) By default, Magento allows 3 themes to be loaded at any time. In what order are they loaded? (1 being first and 3 being last)

Ans: c

8) For data security and privacy reasons, Magento uses two cookies for frontend session.
All I know is that one of them is being set in Mage_Core_Model_Cookie::set(..) and the other one in Zend_Session::expireSessionCookie().
Why does Magento use the Zend_Session::expireSessionCookie()?

Ans: d

9) How can a new column be added in sales_flat_order to save a custom value in Magento?

Ans: d

10) How can account navigation links be changed?

Ans: a

11) How can programmatically added bundle products be shown in Magento’s front-end?

Ans: b

12) Consider the following code:

What is the meaning of A/B?

Ans: a

13) How can the checkout process be skipped for downloadable products in Magento?

Ans: a

14) How magento contact form can be shown on a CMS page?

Ans: d

15) Is it possible to trigger an event after an order has been set to “processing”?

Ans: a

16) Magento has the ability to run multiple stores from the same database. After adding the new store from System -> Manage Store, what is the correct code to add to the htaccess file to make Magento automatically load the new store?

Ans: b

17) Select which conditions can be checked to track down a product that is not showing in a category page.

Ans: b

18) Select which method will register observers/hooks to events in Magento:

Ans: c

19) Select the correct sequence of methods to use to create a bundle product in Magento.

Ans: a

20) The “Suspected Fraud” Order status is grouped under which state?

Ans: d

21) The browser is ignoring the file referred on the code below:

Assume that this is a PHP file that is used as a stylesheet in a Magento extension.

Which of the following choices will make the browser apply the stylesheet?

Ans: c

22) What is the best way to create global variables which can be used everywhere in Magento?

Ans: c

23) What is the best way to store session values in Magento?

Ans: b

24) What is the correct method for calling a single product inside a static block?

Ans: b

25) What does the Capture method do in the Magento Purchase and Order Processing flow?

Ans: b

26) What is the correct method to add an external JavaScript file to Magento’s local.xml file?

Ans: c

27) What is the difference between “Flush Magento Cache” and “Flush Cache Storage” in the Magento Cache Management System?

Ans: a

28) What is the difference between the isSaleable() and isAvailable() functions?

Ans: d

29) What is the recommended way to override/extend Magento core functionality?

Ans: c

30) When migrating a Magento store to a new server, after moving the files and the database, where must the database access details be configured for the new server?

Ans: d

31) When using a custom Magento logo as the default logo for transactional emails; which of the following is the correct way for the logo to be maintained even after Magento system upgrades?

Ans: d

32) Which file needs to change to update database when transfer a local Magento install onto live server?

Ans: c

33) Which of the following attributes are the data member of magento Mage_Newsletter_Model_Subscriber Class?

Ans: d

34) Which of the following code samples will detect if the account being checked on the front-end is an admin account?

Ans: a

35) When does the following error occur? “Not all products are available in the requested quantity”

Ans: a

36) Which of the following code samples will display a list of both active and inactive sub-categories of the current category?

Ans: d

37) Which of the following code samples will display products from a certain category in random order?

Ans: b

38) Which of the following code samples will get all products sorted by ‘position’, assuming ‘position’ is of a numeric type?

Ans: a

39) Which of the following code samples will link a configurable product’s images to its constituent simple products, in the product details page?

Ans: a

40) Which of the following Events are triggered when the payment has been confirmed?

Ans: c

41) Which of the following is the correct method to use to check if custom options were added to a product?

Ans: c

42) Which of the following is the minimum memory requirement for running a Magento site?

Ans: b

43) Which of the following Magento classes should be used for adding custom duties/taxes to a quote during the checkout process?

Ans: b

44) Which of the following Magento objects will be created during checkout?

Ans: d

45) Which of the following methods can be used add a new attribute to all products?

Ans: c

46) Which of the following conditions must be met in order to successfully run a Magento install script?

Ans: d

47) Which of the following methods will allow access to a Magento session from other sites on different subdomains?

Ans: a

48) Which of the following needs to be edited to input and display the order attributes in Magento?

Ans: d

49) Which of the following statements are correct to store Contact form data in database of magento?
A. By default Magento store the Contact form data in database
B. Need to create a custom module which store data in database by override the core contacts module

Ans: b

50) Which of the following statements are true regarding custom options for products in Magento?

Ans: A,B,C

51) Which of the following statements are true regarding passing data between a controller and a block in Magento?

Ans: a

52) Which of the following will add a new custom block on the product details page after the media block, using a custom module?

Ans: b

53) Which of the following will add a static block on the site’s home page in Magento?

Ans: a

54) Which of the following statements are correct about Magento quotes?

Ans: a

55) Which of the following will add an external JavaScript file to a Magento page?

Ans; a

56) Which of the following will call a static block inside one of Magento’s template files?

Ans: b

57) Which of the following will change the order of existing blocks via XML?

Ans: a

58) Which of the following will check whether the currently logged-in customer ever placed an order at the Magento store?

Ans: d

59) Which of the following will correctly add a custom event in Magento?

Ans: b

60) Which of the following will correctly display the current theme name in Magento?

Ans: c

61) Which of the following will display a customer’s TAX/VAT number?

Ans; A,B

62) Which of the following will check if the current request is for a backend page or a frontend page?

Ans: a

64) Which of the following will display a product’s thumbnail?

Ans: d

65) Which of the following will display only ‘configurable’ products in a page?

Ans: d

66) Which of the following will get a list of products belonging to a specific category within a view file?

Ans: a

67) Which of the following will get active store information (such as the store’s name) in Magento?

Ans: a

68) Which of the following will get information (‘customer_referrer_id’) from a currently logged-in admin user?

Ans: a

69) Which of the following will get the order increment ID in Magento?

Ans: a

70) Which of the following will get the tax amount on a page in Magento?

Ans: a

71) Which of the following will list all products from a particular category?

Ans: b

72) Which of the following will not increase the performance of a Magento site?

Ans: b

73) Which of the following will retrieve a list of all shipping methods in Magento?

Ans: a

74) Which of the following will return a visitor’s UserAgent information?

ans: a

75) Which of the following will return the absolute path for a product image in Magento?

Ans: a

76) Which of the following will get a specific product attribute from its product ID without loading the whole product?

Ans: a

77) Which of the following will save a custom session variable in Magento?

Ans: b,c

78) Which of the following will set a template only if a particular module is disabled in Magento?

Ans: a

89) Which of the following will sort products in the catalog by the date they were added?

Ans: a

80) Which of the following XML files will remove an item from Magento’s admin panel navigation?

Ans: a

81) Which XML file(s) should be checked when the following Magento error occurs during installation?
“PHP Extensions “0” must be loaded”

Ans: a

82) Why does the error, “front controller reached 100 router match iterations”, occur?

Ans; c

83) Which of the followings magento features are related to CRM?

Ans: d

Upwork-Odesk and elance test with answer
The following two tabs change content below.
Jyotiranjan is one of passionate programmer who has been working in magento since 4 years and in the mean time he has developed enormous amount of modules and customization of sites.He loves to write blogs and travel for long journeying.
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *