Recent odesk magento testpapers.
Recent odesk and elance magento testpapers.

Below questions are the Odesk questions which is the Recent odesk magento testpapers was for jan/2015.If you have any answer of these Recent odesk magento testpapers you can please post in th answer in this post so that other can get benefit on this.All multiple question with answer of recent oDesk as well for elance test.

Q:l)The browser is ignoring the file refering in the code below:
assume that this is a php file that is used as stylesheet in magento extension.

which of the following choices will make browser to apply the stylesheet.

[crayon-5e436a4ac3a87029179557/]

Ans : b

Q:2)which of following will add static block on site’s home page in magento ?
[crayon-5e436a4ac3a96090850563/]

Ans : b

Reference:
[crayon-5e436a4ac3a9c549369188/]
or
[crayon-5e436a4ac3aa1594136124/]
or
[crayon-5e436a4ac3aa6108188356/]

Q:3)which of the following attributes are the data member of lnagento Mage_News1etter’_Mode1_Subscriber Class?

[crayon-5e436a4ac3aaa576533439/]


Ans : d

Reference:
[crayon-5e436a4ac3aaf318610522/]

Q:4)what is the reconlnended way to override/extend Magento core functionality?

[crayon-5e436a4ac3ab4929125292/]

Ans : c

Reference:
overriding magento blocks models helpers and controllers
when should you override magento core files in app_code_local_mage
magento_config

Q:5)The “Suspected Fraud” Order status is grouped under which state?

[crayon-5e436a4ac3ab9359657585/]


Ans : d

Reference:
[crayon-5e436a4ac3abd839779426/]
Q:6)which of the following will sort products in the catalog by the date they were added?

[crayon-5e436a4ac3ac3348486154/]


Ans : a

Reference:
magento sort by date added

Q:7)what is the correct method for calling a single product inside a static block?

[crayon-5e436a4ac3ac8512101955/]


Ans :

Reference:
[crayon-5e436a4ac3acc255820877/]
cms block widgets for individual products

Q:8)which of the following will check if the current request is for a backend page or a frontend page?

[crayon-5e436a4ac3ad1938361058/]

Ans : a

Reference:
More Info


Q:9)which XML file(s) should be checked when the following Magento error occurs during installation?
“Pl-IP Extensions “0′ must be loaded”

[crayon-5e436a4ac3ad6322736269/]

Ans : a

Reference:
More Info

Q:10)which file needs to change to update database when transfer a local Magento install onto live
server?

[crayon-5e436a4ac3ada060602527/]

Ans : c

Reference:
More Info
More Info

Q:11)Why does the error, “front controller reached 100 router match iterations”, occur?

[crayon-5e436a4ac3adf733358641/]


Ans : c

Reference:
More Info

Q:12)Which of the following Events are triggered when the payment has been confirmed?

[crayon-5e436a4ac3ae3817214829/]


Ans : c

Reference:
More Info

Q:13)Which of the following is the minimum memory requirement for running a Magento site?

[crayon-5e436a4ac3ae8968059805/]


Ans : b

Reference:
More Info


Q:14)Which of the following will not increase the performance of a Magento site?

[crayon-5e436a4ac3aec361436154/]


Ans : b

Reference:
More Info

Q:15)How magento contact form can be shown on a CMS page?

[crayon-5e436a4ac3af1027554142/]


Ans : a

Reference:
[crayon-5e436a4ac3af5525165106/]


Q:16)Which of the following code samples will display a list of both active and inactive sub-categories of the current category?

[crayon-5e436a4ac3af9524867661/]


Ans : a

Reference:
[crayon-5e436a4ac3aff242638841/]
display-all-children-categories-and-their-children-in-magento

Q:17)Which of the following will get the tax amount on a page in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b04107056780/]


Ans : a

Reference:
[crayon-5e436a4ac3b0b383378718/]
More Info

Q:18)Which of the following methods can be used add a new attribute to all products ?

[crayon-5e436a4ac3b0f989051176/]


Ans : c

Reference:
magento-add-new-attribute-to-all-products

Q:19)Which of the following will return the current page title in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b16359472668/]


Ans : d

Reference:
[crayon-5e436a4ac3b1a750360581/]
More Info

Q:20)Which of the following will get active store information (such as the store’s name) in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b1f553119006/]


Ans : d

Reference:
More Info

Q:21)An observer in Magento is defined as a:

[crayon-5e436a4ac3b23107295554/]


Ans : c


Q:22)Select which conditions can be checked to track down a product that is not showing in a category page.
Note: There may be more than one right answer.

[crayon-5e436a4ac3b27749577556/]


Ans : All of above

Reference:
[crayon-5e436a4ac3b2c250646363/]
magento-products-will-not-show-in-category

Q:23)Which of the following will get all active CMS pages in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b30750416844/]


Ans : d

Reference:
[crayon-5e436a4ac3b35241280390/]
More Info

Q:24)which of the following Magento classes should be used for adding custom duties/taxes to a quote
during the checkout process?

[crayon-5e436a4ac3b3a590119402/]

Ans : a

Reference:
More Info

Q:25)which of the following will set a template only if a particular module is disabled in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b47211790320/]

Q:26)which of the following will correctly display the current theme name in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b4d778569983/]


Ans : c

Reference:
[crayon-5e436a4ac3b51269548589/]
More Info

Q:27)which of the following statements are correct to store Contact form data in database of magento?

A. By default Magento store the Contact form data in database
B. Need to create a custom module which store data in database by override the core contacts module

[crayon-5e436a4ac3b56072398408/]


Ans : c

Reference:
More Info

Q:28)How can the checkout process be skipped for downloadable products in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b5a968393011/]


Ans : a

Reference:
disable-checkout-in-magento-for-a-downloadable-product
skip-checkout-in-magento-only-for-free-downloadable-products

Q:29)Is it possible to trigger an event after an order has been set to ‘rocessing’ ?

[crayon-5e436a4ac3b5f744679792/]


Ans : a

Reference:
More Info


Q:30)Assuming that a column needs to be added under Catalog >> Manage Products in Magento, which file will need to be edited?

[crayon-5e436a4ac3b64114283691/]


Ans : b

Reference:
More Info

Q:31)Consider the following code:
what is the meaning of A/B?

[crayon-5e436a4ac3b69915753722/]


Ans : c

Reference:
More Info

Q:32)which of the following XML files will remove an item from Magento’s admin panel navigation?

[crayon-5e436a4ac3b6e369427860/]


Ans : a

Reference:
removing-an-item-from-magentos-admin-panel-navigation
magento-remove-admin-menu-item

Q:33)what does the Capture method do in the Magento Purchase and Order Processing flow?

[crayon-5e436a4ac3b73564677701/]

Reference:
magento payment flow


Q:34)which of the following methods will allow access to a Magenta session from other sites on different subdomains?

[crayon-5e436a4ac3b77927714693/]


Ans : a

Reference:
How to access magento customers session from outside magento

Q:35)which of the following statements are true regarding passing data between a controller and a block in Magento?

[crayon-5e436a4ac3b7d741727221/]


Ans : a

Reference:

Magento passing data between a controller and a block
Pass data from block to view

Q:36)Magento has the ability to run multiple stores from the same database. After adding the new store from System-> Manage Store, what is the correct code to add to the htaccess file to make Magento automatically load the new store?

[crayon-5e436a4ac3b82768949145/]

Reference:
Multi site multi domain setup
How to create multiple store with different domain in magento

Recent odesk magento testpapers
The following two tabs change content below.
Jyotiranjan is one of passionate programmer who has been working in magento since 6 years and in the mean time he has developed enormous amount of modules and customisation of sites. He loves to write blogs and travel for long journeying.

Latest posts by Jyotiranjan Biswal (see all)

Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *